Schedule

 

Engineering Science 8:45 – 9:35 1st (50 mins)
Engineering Science 9:40 – 10:35 2nd (50 mins)

Intro To Engineering Design 10:40 – 11:30 3rd (50 mins)
Intro to Engineering Design 11:35 – 12:25 4th (50 mins)

Lunch: 12:25 – 1:30 1 hour: Tutoring, Intervention,
Duty, Organizations, Staff: 30 minutes duty/lunch

Conference 1:30 – 2:20 5th (50 mins)

Civil Engineering and Architecture 2:25 – 3:15 6th (50 mins)
Engineering Design and Development 3:20 – 4:10 7th (50 mins)