Phone: (512) 268-2911 *46360

Email:

Degrees and Certifications:

Ms. Mercedes Cordoway

This is my second year of teaching. My first year of teaching forensic science. 

Room #: A129

Schedule: 

Breakfast: 8:00 AM- 8:45 AM

1st period: 50 min 8:45 AM-9:35 AM Forensic Science

2nd period: 50 min 9:40 AM-10:35 AM Forensic Science

3rd period: 50 min 10:40 AM-11:30 AM Forensic Science

4th period: 50 min 11:35 AM 12:25 PM Forensic Science

Lunch 60 min 12:25 PM 1:25 PM 

(tutorials avabiable M,W,F: 12:25-12:55)

5th  period: 50 min 1:30 PM- 2:20 PM Forensic Science

6th period: 50 min 2:25 PM-3:15 PM Conference 

7th period: 50 min 3:20 PM- 4:10 PM Forensic Science 

 

All information relating to the course can be found on google classroom, please use the code below to get the information. 

Google Classroom join code: 

1st-dl3r8

2nd-r9kf49z

3rd-im1r2sr

4th-v4np9k

5th-m3ov4v0

6th- Conference 

7th-kpt0pjj